Gluteeniton kasvispizza

kasvispizza

Pizzapohjan ja pizzalle tehtävän tomaattikastikkeen reseptit ovat jo toisessa blogikirjoituksessa. Niiden ohjeet löydät täältä.

Tähän on tarkoitus kerätä vain erilaisista kasviksista tehtyjä täytteitä. Lisäilen näitä sitä mukaan kuin kasviversioita tehdään, mutta kuten jo aikaisemmin todettu, meillä suhteellisen harvoin syödään pizzaa, vaikka se niin hyvää onkin.

Pizza 1: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytteenä tomaattikastike, juustoraaste, herkkusienet, tomaatit, artisokanpohjat, tummat oliivit ja mozzarella-juusto. Artisokanpohjat ovat tässä versiossa kaupasta säilykkeenä ostettuja. Viimeistele tuoreella rucolalla.

Levitä ensin tomaattikastike hyvin ohueksi kaulitun tai taputellun pohjan päälle. Seuraavaksi reilu kerros juustoraastetta, jonka jälkeen kaikki kasvikset. Paista 220-asteisessa uunissa ensin noin 10 minuuttia ja lisää sitten mozzarellaviipaleet ja paista vielä noin 10 minuutia tai kunnes taikina on täysin paistunut, reunoiltaan rapea ja kauniin ruskea.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s